Nu sunt produse in cosul de cumparaturi

Beneficiile produselor organice
05/10/2015 - Alege sa mananci sanatos!

Produsele organice sunt alimente pentru obtinerea carora nu s-au folosit hormoni de crestere si pesticide. In ultimii ani cererea de produse organice a crescut, consumatorii devenind tot mai constienti de importanta alimentatiei sanatoase si de potentialele pericole ascunse in pesticidele si hormonii de crestere utilizati in agricultura.

Hormonii de crestere sunt utilizati in fermele de animale pentru cresterea productivitatii, fara a se tine cont de efectele pe termen lung ale acestora asupra consumatorilor. Diferite studii au evidentiat faptul ca pubertatea precoce, anumite tipuri de cancer si tulburari digestive pot fi puse in legatura cu consumul de carne, legume si fructe la cresterea carora au fost utilizate furaje, ingrasaminte etc. cu continut ridicat de hormoni de crestere.

Pesticidele folosite in combaterea daunatorilor din livezi si gradini sunt de asemenea generatoare de riscuri pentru sanatatea consumatorilor, putend creste posibilitatea dezvoltarii de reactii alergice, tulburari digestive etc.

In paginile site-ului gustitaly.ro veti gasi produse organice, obtinute fara hormoni de crestere sau pesticide, in mediu natural, sigure pentru mentinerea unui organism sanatos si plin de vitalitate.

OIP S.R.L.
Cel mai mare boutique al mancarurilor Italiene de calitate la cel mai bun pret

WAREHOUSE: Via Nicolò Copernico 5/7
25020 Flero ( BS ) - ITALY

VAT N.: 03443730985 - REA: BS 534780
Joint Capital Euro 80.400,00

Visitors today: 1636
Platile sunt disponibile cu Card Bancar, PayPal si Transfer Bancar.

Prin sistemul PayPal Express se poate plati cu Cardul Bancar sau Cont Paypal, platile sunt efectuate cu maxima siguranta.