Nu sunt produse in cosul de cumparaturi

Vinul rosu - beneficii pentru sanatate
12/10/2015 -

Vinul rosu a fost inca din antichitate si ramane si astazi una dintre cele mai indragite bauturi. Insa, pe langa parfumul si gustul inconfundabile, licoarea plina de arome are multiple beneficii pentru sanatate, atata timp cat nu uitam de moderatie...

1. Vinul rosu contine resveratrol - o substanta liposolubila care poate inhiba dezvoltarea celulelor canceroase si prelungeste durata vietii. Printre cele mai importante calitati ale resveratrolului sunt cele de antioxidant, inhibitor al celulelor canceroase, aliat in prevenirea diabetului si a bolilor cardiovasculare.

                                                                                                                                                                  

2. Contine in cantitati mici urmatoarele vitamine si minerale: colina, potasiu, fluor si fosfor. Colina face parte din familia vitaminei B si sustine buna functionare a organismului.

                                                                                                                                                       

3. Ajuta in cazurile de insomnie. Un pahar de vin consumat seara relaxeaza si contribuie la cresterea calitatii somnului datorita continutului de melatonina. Melatonina contribuie la reglarea ceasului biologic si este un antioxidant benefic organismului datorita proprietatilor anti-imbatranire.

4. Polifenolii aflati in vin contribuie la mentinerea sanatatii vaselor de sange.

5. Persoanele care consuma vin rosu cu moderatie au riscul de a dezvolta afectiuni neurologice mai scazut decat cele care nu consuma alcool.

6. Un pahar de vin rosu consumat in timpul mesei stimuleaza digestia. Polifenolii continuti de vin actioneaza ca un pansament gastric si relaxeaza muschii stomacului.

Ne putem bucura de beneficiile consumului de vin rosu atata timp cat nu uitam ca una ditre cheile esentiale ale unei sanatati bune este moderatia.

Va invitam sa savurati alaturi de cei dragi vinurile prezente pe site-ul gustitaly.ro!

OIP S.R.L.
Cel mai mare boutique al mancarurilor Italiene de calitate la cel mai bun pret

WAREHOUSE: Via Nicolò Copernico 5/7
25020 Flero ( BS ) - ITALY

VAT N.: 03443730985 - REA: BS 534780
Joint Capital Euro 80.400,00

Visitors today: 1695
Platile sunt disponibile cu Card Bancar, PayPal si Transfer Bancar.

Prin sistemul PayPal Express se poate plati cu Cardul Bancar sau Cont Paypal, platile sunt efectuate cu maxima siguranta.